Sonic Dash

Sonic Dash 2.5.0

Sonic the Hedgehog is terug!

Sonic Dash is een eindeloos renspelletje waarin jij als blauwe egel zo ver mogelijk moet rennen en zo veel mogelijk obstakels moet ontwijken.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Leuk, verslavend spelletje
  • Soepele besturing

TEGEN

  • Niet erg vernieuwend

Goed
7

Sonic Dash is een eindeloos renspelletje waarin jij als blauwe egel zo ver mogelijk moet rennen en zo veel mogelijk obstakels moet ontwijken.

Sonic Dash gameplay

Het idee van Sonic Dash is vergelijkbaar met de talloze populaire renspelletjes zoals Temple Run en Subway Surfers. Sonic racet in een rechte lijn vooruit en jij moet hem op het goede pad houden. Daarnaast moet je zoveel mogelijk ringen verzamelen. Net als in Temple Run verzamel je in Sonic Dash ook andere items, zoals magneten die muntjes aantrekken, Dash boots en extra levens.

Je speelt dit spel aanvankelijk als Sonic, maar het is ook mogelijk om met andere bekende Sega-vriendjes rond te rennen. Als je genoeg punten verzamelt heb je de keuze uit Tails, Knuckles en Amy, maar je hebt hier wel veel rode ringen voor nodig. Het is ook mogelijk om de ringen te kopen in de in-app store.

De gameplay van Sonic Dash is leuk en je wilt constant opnieuw beginnen om je eigen scores te verbeteren. Het wedstrijdelement wordt vergroot doordat het mogelijk is om tegen je vrienden te spelen en online scores te vergelijken.

Houdt de wilde egel onder controle

De besturing van Sonic Dash gaat via je touchscreen. Veeg naar rechts en links om Sonic opzij te bewegen, en schuif omhoog om over obstakels te springen. De enige manier om je vijanden om zeep te helpen is door tegen ze aan te rollen, dit doe je door naar beneden te vegen.

Terug in de tijd met Sonic Dash

Het leuke aan Sonic Dash is dat het doet denken aan een ouderwets Sonic avontuur. Van het design tot de manier waarop onze blauwe vriend beweegt, de herinneringen aan oude Sonic spelletjes komen gelijk naar boven. De nostalgie wordt vergroot door de aanwezigheid van de slechteriken uit de originele games.

Helaas is de soundtrack wel veranderd, dus voor de vertrouwde Sonic muziek moet je toch je Sega weer opsnorren. Een ander minpunt: het laden van de game duurt soms wat lang.

Conclusie

Sonic Dash is niet erg vernieuwend omdat het een zoveelste renspelletje is, maar fans van de racende egel zijn vast dolblij met zijn terugkeer - zeker als je ook graag Temple Run speelt!

Meeste downloads Arcade games voor iphone

Meer
Sonic Dash

Download

Sonic Dash 2.5.0

Beoordelingen about Sonic Dash